EEN INSPIRERENDE OMGEVING
VERRASSEND VEELZIJDIG
MET VERSCHILLENDE STIJLVOLLE RUIMTES
VOORZIEN VAN ALLE COMFORT
DORPSWEG 187
3738 CD MAARTENSDIJK
INFO@BUITENPLAATS-RUSTENHOVEN.NL
06 - 53 78 02 81
SFEERVOL INGERICHTE
KAMERS VOORZIEN VAN
ALLE COMFORT

IEDERE KAMER HEEFT EEN UNIEKE SFEER

De kamers zijn sfeervol ingericht met meubelen en accessoires van Rivièra Maison en zijn voorzien van handgemaakte comfortabele bedden van het Nederlandse merk Nilson.

Elke kamer heeft een specifiek karakter en is daarom uniek. De kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en/of bad, toilet, wastafel, handdoeken, badjassen, comfortabele zithoek, TV, Nespresso apparaat en Wifi. Er is geen lift aanwezig.

Gratis gebruik van de prachtig gelegen tennisbaan, sauna en zonnebank. In de karakteristieke grote hal staat een vleugel die door iedereen bespeeld mag worden.

In de zomer is het heerlijk verblijven in de fraai aangelegde tuin. Het ontbijtbuffet bevindt zich in onze gezellige keuken. Aan u de keus of u in de eetkamer, buiten op de veranda of op één van de terrassen wilt ontbijten.

Indien gewenst staan er toerfietsen klaar om de mooie bosrijke landelijke omgeving van de gemeente De Bilt waaronder Lage Vuursche en het prachtige waterrijke gebied rondom de Loosdrechtse plassen te verkennen.

Op loopafstand bevindt zich restaurant Zilt & Zoet. Wij adviseren u graag over de vele restaurants in de verdere omgeving.

Rustenhoven beschikt over eigen parkeergelegenheid en is makkelijk per openbaar vervoer te bereiken.

Tarieven