EEN INSPIRERENDE OMGEVING
VERRASSEND VEELZIJDIG
MET VERSCHILLENDE STIJLVOLLE RUIMTES
VOORZIEN VAN ALLE COMFORT
DORPSWEG 187
3738 CD MAARTENSDIJK
INFO@BUITENPLAATS-RUSTENHOVEN.NL
06 - 53 78 02 81
ONTDEK DE UNIEKE
OMGEVING VAN DE
UTRECHTSE HEUVELRUG

VOOR IEDER WAT WILS IN DE OMGEVING

Rustenhoven ligt zeer centraal in de prachtige Utrechtse Heuvelrug, omringd door landhuizen, landerijen en uitgestrekte bossen, dichtbij het beschermde dorp Lage Vuursche. Ideaal voor lange wandelingen en mooie fietstochten.
Paleis Soestdijk en Drakensteyn liggen in de nabije omgeving. Ten westen van Maartensdijk bevinden zich een authentiek polderlandschap en de Loosdrechtse plassen, waar u volop kunt relaxen en watersporten. Ten noorden van Maartensdijk ligt ’t Gooi, met o.a. de bijzondere plaatsen Laren en Blaricum, waar altijd wat te beleven is. Mediastad Hilversum ligt op ruim 10 kilometer afstand. Leuk voor een bezoek aan Beeld en Geluid en de televisiestudio’s.
De stad Utrecht ligt vlakbij. Daar is alles te vinden op het gebied van winkelen, cultuur, theater, muziek, film en eten.

Ook in Maartensdijk zelf vindt u fijne restaurants en in het centrum van Maartensdijk kunt u terecht voor al uw boodschappen.

Tegenover Rustenhoven vindt u de prachtige historische moestuin van Landgoed Eyckenstein; ‘ Tuinderij Eyckenstein’  en 'Agnes Kruidentuin’.

Voor tips en mogelijkheden helpen wij u graag op weg.